Doctor Who

Дейвид Тенант става баща

Междувременно дъждът от трейлъри за новия сезон на „Доктор кой“ продължава да се лее из ведро.

Изображение с име: Дейвид Тенант става бащаДжорджия Мофeт (да не се бърка за роднина на Стивън Мофат), годеницата на Дейвид Тенант, е родила здраво момиченце по-рано тази седмица. Дъщеричката на двамата актьори се казва Оливия. Семействата и на двамата са в еуфория от събитието, включително и бащата на Джорджия – Питър Дейвисън (петият поред актьор, изиграл Доктора от същия сериал), който се радва на запознанството на дъщеря му с Дейвид – „Той е добър човек и много добър Доктор. Радвам се, че Джорджия е намерила щастието с него, защото тя не винаги е имала лесен живот.“

Това е първото дете на Дейвид, но не и на Джорджия – тя има осем-годишен син от предишен брак, на име Тайлър.

Настоящите годеници се запознават на снимачната площадка в четвърти сезон, когато г-ца Мофет гостува в сериала като дъщеря на Тенант. Нищо чудно – тя е с цели 13 години по-млада от него – тя е на 26, а той на 39.

Пожелаваме на двамата успехи в семейния живот и професионалното развитие, а на Оливия – след около 20-тина години да я видим с друга роля в „Доктор кой“ – нищо чудно, като се вземе предвид колко обвързано е и сега семейството със сериала. Между другото, вратичка за завръщане и на двамата все още има – Джени, дъщерята на Доктора, остана жива след края на епизода, а старите Доктори винаги намират начин да се завърнат за някоя епизодична роля дори след регенерацията си.

Междувременно BBC започва вече да се олива с гъделичкане на феновете. И великобританската, и американската телевизия пуснаха по един пълен трейлър за голямото събитие на 23 април – началото на новия сезон. Логично, американският трейлър набляга на първите два епизода, които ще са в Америка, докато трейлърът от Великобритания по-скоро се разтяга равномерно през повечето епизоди. Все повече се набляга на Ривър Сонг (Алекс Кингстън), която явно ще има още по-важна роля този сезон, както и на ужасяващите злодеи, които ни очакват. В задокеанския трейлър се разкрива и друг интересен факт – в сериала ще гостува и Марк Шепърд, изиграл кратки, но важни роли в „Свръхестествено (Supernatural)“ и „Бойна звезда Галактика (Battlestar Galactica)

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Наскоро великобританската BBC пусна и кратък уебизод, въвеждащ в шести сезон.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата