1 коментар
Star-Trek-Into-Darkness-ttt

Нов трейлър за „Стар Трек: Пропадане в мрака“

Кърк се отправя на разрушителна вендета срещу безмилостен терорист.

Поредният трейлър към една от най-култовите фантастични поредици е вече факт! Насладете му се:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължението на „Стар Трек“ е най-очакваният филм за тази година и с този трейлър затвърждава позицията си.

Първият трейлър загатна за завръщането на Ентърпрайз в поредица от емоционални и отрупани с екшън сцени, като стана ясно, че голяма част от показаните разрушения са дело на нов, много силен и опасен злодей. По-късно научихме, че неговото име е Джон Харисън. По време на Суперкупата видяхме Ентърпрайз да се разпада, а мистериозният г-н Харисън да твърди, че е по-добър от Кърк във всичко.

Сега вече виждаме и какво точно прави Джон Харисън толкова опасен терорист. Имаме и отговор на въпроса защо Кърк приема действията му толкова лично – Харисън е офицер на Звездната флотилия, който го предава – защо и как, вероятно ще разберем като гледаме филма. Ейбрамс казва, че Харисън е злодей, на който публиката може да съчувства, за разлика от Неро в първия му филм. Зрителската симпатия вероятно ще се постигне чрез по-задълбочен сюжет с много обрати.

Миналата седмица също имахме нов трейлър, в който видяхме младия капитан Кърк нахокан от висшестоящия адмирал Пайк:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Официалното резюме на сюжета гласи следното: „В часовете след шокиращ терористичен акт, извършен от вътрешността на организацията им, екипажът на Ентърпрайз е повикан обратно на Земята. Против правила и съвети, следвайки собственото си желание за мъст, капитан Кърк повежда екипажа си на мисия да залови опасния злодей и да го изправи пред съда. Нашите герои са вкарани в епична партия шах на живот и смърт – любов ще бъде поставена на изпитание, приятелства ще бъдат разкъсани и жертви ще бъдат направени в името на единственото семейство, останало на Кърк – екипажа му.“

В главните роли на „Стар Трек: Пропадане в мрака“ са Алис Ийв, Антон Йелчин, Бенедикт Къмбърбач, Брус Грийнууд, Джон Чо, Закари Куинто, Зоуй Салдана, Карл Ърбан, Крис Пайн, Питър Уелър и Саймън Пег. Режисьор е добре познатият ви Джей Джей Ейбрамс, а сценаристи са Алекс Кърцман, Деймън Линделоф и Роберто Орсай. По кината филмът излиза на 17 май.

Ако обичате да планирате нещата отрано, заградете си и годината 2016 в календара – тогава е 50-годишнината на „Стар Трек“ и ще излезе третият филм. Много е вероятно Ейбрамс вече да не е режисьор, тъй като той ще е зает с „Междузвездни войни“.

Изображение с име: Star-Trek-Into-Darkness-Poster

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата