supernatural24232

Supernatural ще има разклонение

Тамо Пеникет пък ще гостува в премиерния епизод за новия сезон.

Изображение с име: supernaturalseason9Готви се сериал-разклонение на „Свръхестествено“! За пилотен епизод ще послужи пореден такъв от оригиналния сериал, а именно, 20-ти епизод от следващия, 9-ти сезон.

По същия път вече тръгна другият успешен сериал на телевизията, „Дневниците на вампира“. Те използваха именно 20-ти епизод на четвъртия си сезон, за да подготвят почвата за тяхното разклонение, „Първородните“. По всичко личи, че към разклонението ще има голям интерес, което е вдъхновило продуцентите да продължат да действат по същия начин и с другите си ветерани.

От друга страна, малко е притеснително доколко разклонение на „Свръхестествено“ би имало същия успех. Мнозина смятат, че Supernatural вече продължава много повече, отколкото би трябвало, и определено не биха подкрепили нов опит да се удължи живота на франчайза повече от необходимото. Не се знае още и кои ще бъдат главните герои в едно такова разклонение, а химията между двамата братя е 50% от това, което позволява на оригиналния сериал да продължава толкова време.

Всъщност, за героите се знае единствено, че водещото лице ще бъде представено в епизод 9х20. Другото известно е, че разклонението ще бъде по-градско. В повечето серии Сам и Дийн минават през забутани малки градчета и пътуват из американската природа. В новия сериал действието ще се развива в град (или градове), което ще даде малко по-различна атмосфера.

Мини-разклонения на „Свръхестествено“ е имало и преди – уебсериите Supernatural: Ghostfacers и анимацията Supernatural: The Anime Series. Готвеното обаче ще бъде най-сериозното досега. То ще има и друга функция, освен да допълва програмата на CW. Продуценти и много от зрителите биха искали Supernatural да продължи и след 10-ти сезон – такъв потенциал определено има. Но същевременно Дженсън Акълс става все по-популярен и много студиа го искат за роля на някой супергерой. Ако той напусне след 10-ти сезон (когато му изтича договорът) заради кариера на големия екран, сериалът ще трябва да приключи. Разклонението, в такъв случай, ще послужи за идеалния заместител.

Изображение с име: tahmoh 19537.8Междувременно, CW са измислили добър начин да подсигурят по-голям интерес към премиерния епизод на следващия сезон. В него ще гостува Тамо Пеникет. Актьорът е известен с главните си роли в „Бойна звезда Галактика“ и „Куклена къща“, а напоследък се появява в „Убийството“, „Континуум“, „Стрелата“, „Касъл“ и „Мъж от стомана“. Ролята му в епизод 9х01 ще бъде на паднал ангел-воин, на име Езекиел. Предвид опита му в жанра и добрите отношения с телевизията, нищо чудно, при положителна реакция на аудиторията, Пеникет да се появи отново в „Свръхестествено“.

В първия за този сезон епизод ще се появят и любими стари герои като Боби Сингър и Кастиел. Ще можем да ги гледаме на 9 октомври наше време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата