Трейлъри за True Blood s7, The Strain s1, Witches of East End s2

Вижте кадри от предстоящите седми сезон на „Истинска кръв“, втори сезон на „Вещиците от Ийст Енд“ и първи сезон на „Напаст“.

От доста време не сме правили сборна статия за нови трейлъри, но сега се натрупаха достатъчно много интересни такива, за да ви ги покажем.

Започваме с „Истинска кръв“, на който му наближава последният сезон. Отдавна феновете на сериала не са толкова запалени по него, колкото бяха преди, но все пак трябва да му се отдаде заслуженото – оцеля повече от много други. В последната си година историята ще проследи събитията в Бон Темпс когато се разразява война между вампирите и хората. Много персонажи ще умрат преди да свърши сериала, а накрая може би дори Суки ще си избере с кой от тримата си обожатели да се задоми.

 

„Вещиците от Ийст Енд“ някак си се приплъзна под радара ни миналата година, но тази вече ще го следим. Втори сезон започва съвсем скоро – нещо зло е влязло в нашия свят през портала, отворен миналия сезон, и изглежда сякаш ийстендчанки ще имат нов голям враг тази година.

 

Най-вълнуващият от трите проекта засега е „Напаст“ – този сериал смесва концепциите за глобална епидемия с тази за ужасяващи вампири. Вирусът ще започне от аварийно приземил се самолет и за нула време ще превземе света. Вижте ужасите, които ще последват и то само в първия епизод:

 

Началото на края за True Blood е в понеделника след последния епизод на „Игра на тронове“, а именно 23 юни, Witches of East End продължава на 6 юли, а The Strain започва съвсем скоро – на 14 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

Много доволно, че екранизират „The strain“. Книгите определено ми допаднаха и се надявах да ги екранизират. А това че ще е на сериал, а не на филм е още по- добре. Телевизията вече не е тов , което беше само преди 5-6 години. Сериалите ги правят с много повече пари и ние феновете можем само да сме благодарни за това 🙂

Петя Ивайлова
petia84

Гледах няколко серии от Вещиците от Ийст енд, но не ми хареса – майката ме дразни общо взето във всяко отношение 🙂