2 коментара
scary-vampire

Трейлъри за True Blood s7, The Strain s1, Witches of East End s2

Вижте кадри от предстоящите седми сезон на „Истинска кръв“, втори сезон на „Вещиците от Ийст Енд“ и първи сезон на „Напаст“.

От доста време не сме правили сборна статия за нови трейлъри, но сега се натрупаха достатъчно много интересни такива, за да ви ги покажем.

Започваме с „Истинска кръв“, на който му наближава последният сезон. Отдавна феновете на сериала не са толкова запалени по него, колкото бяха преди, но все пак трябва да му се отдаде заслуженото – оцеля повече от много други. В последната си година историята ще проследи събитията в Бон Темпс когато се разразява война между вампирите и хората. Много персонажи ще умрат преди да свърши сериала, а накрая може би дори Суки ще си избере с кой от тримата си обожатели да се задоми.

http://www.youtube.com/watch?v=KmO6dn0YHbA

 

„Вещиците от Ийст Енд“ някак си се приплъзна под радара ни миналата година, но тази вече ще го следим. Втори сезон започва съвсем скоро – нещо зло е влязло в нашия свят през портала, отворен миналия сезон, и изглежда сякаш ийстендчанки ще имат нов голям враг тази година.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Най-вълнуващият от трите проекта засега е „Напаст“ – този сериал смесва концепциите за глобална епидемия с тази за ужасяващи вампири. Вирусът ще започне от аварийно приземил се самолет и за нула време ще превземе света. Вижте ужасите, които ще последват и то само в първия епизод:

http://www.youtube.com/watch?v=yQ35rOV4fmo

 

Началото на края за True Blood е в понеделника след последния епизод на „Игра на тронове“, а именно 23 юни, Witches of East End продължава на 6 юли, а The Strain започва съвсем скоро – на 14 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата