Пълен трейлър за „Доктор кой“

Доктора и Клара отиват в тъмнината, а Мадам Вастра, далеците и динозаврите се завръщат.

След няколко миниатюрни тийзъра и, честно казано, доста скромно количество новини, Doctor Who най-после пусна пълен трейлър за предстоящия си нов сезон. В него виждаме интересни екшън-сцени, както и обещаното лутане на Доктора из дебрите на въпроса дали е добър човек или не. След като Клара направи всичко възможно да го спаси в коледния епизод, отговорът й на въпроса „Аз добър човек ли съм?“ е леко изненадващ. Дали наистина Капалди ще бъде най-мрачният Доктор досега? Или това е просто извадена от контекста сцена, дължаща се на шока у Клара от регенерацията?

Малко изненадващо, тази седмица изтекоха сценариите на първите пет епизода от новия сезон, както и първите два епизода в недовършен вид. След всичките тайни и железни информационни завеси, на които сме свикнали, този гаф беше доста неочакван. Вторият епизод е доста по-трудно да се намери от първия, тъй като ВВС засега успяват да контролират разпространението му, но първият е достъпен дори в замунда. Имайте предвид, че е черно бял, с надписи, недооправен звук и почти липсващи ефекти, така че гледането му в този вид не е препоръчително.

Иначе, Doctor Who сезон 8 излиза официално на 23 август, след което ще излъчи целия си сезон без прекъсване. Да се надяваме, че това ще означава влизане в релси за ежегодни нови сезони всяка есен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Това може би беше най-якия трейлър досега!!!

Петя Ивайлова
petia84

Потърсих материалите, след като от телевизията направиха официално съобщение във всички социални мрежи, че настояват феновете, които са ги прочели да не споделят спойлери. Вероятно ако не го бяха го написали, аз и хиляди други нямаше да разберем, че тези неща ги има.
За трейлъра – Клара е пълна с предразсъдъци – наистина няма право да говори така, след като имаше такава значима роля в живота на Доктора (на Мат Смит) до тук!