Нов трейлър за Star Citizen

Суперамбициозният космически симулатор с красив поглед над възможностите в огромната му вселена.

Разработчиците на дългоочаквания космическия симулатор Star Citizen пуснаха нов трейлър за него. Според тях, всеки кадър е взет от енджина му, тоест нищо не е доукрасявано за това клипче. Вижте го сами:

Star Citizen е проект, финансиран чрез кикстартър и събрал невъобразимо количество подкрепа. С обявена цел 500 000 долара, Star Citizen е акумулирал 67 милиона – 134 пъти повече от първоначално исканата сума. Идеята е това да бъде висококонцептуален космически и боен симулатор, който да бъде съвместим и с Окулус Рифт.

Сюжетът на играта се развива през ХХХ век и се върти около Обединената Империя на Земята. Тази обстановка предлага възможности за битки, политика, стреляне, търговия и какви ли още не начини за развиване на героя.

Създател на играта е Крис Робъртс, който направи Wing Commander през 1990 г., така че можем да му се доверим, че и сега ще направи революционен хит.

Star Citizen се очаква през 2016 година за компютри, но предвид огромното количество събрани пари и постоянно растящата амбиция на девелопърите, нищо чудно да се отложи и за една година по-късно.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Ох малееее главата ме залюля 😉 ако това накрая е наполовин толкова якa колкото изглежда….. ще си вземам отпуска 😀