1 коментар
Sense8 NBO 12 02916 R B

Трейлър за Sense8

Новите „Изгубени“ (?) с надъхващи кадри за премиерата си по Netflix.

Остана по-малко от месец до премиерата на новия сериал Sense8 по Netflix и най-накрая имаме трейлър към него! Енигматичният проект на братя Уашовски (създателите на „Матрицата“) и Джей Майкъл Стражински (създателят на „Вавилон 5“) обединява съдбите и умовете на 8 различни човека по света. Те споделят своите животи, научават своите тайни и трябва да обединят усилията си, за да разберат кой иска да ги убие.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Вероятно доста от актьорите са ви познати. Трейлърът набляга на Браян Джей Смит („Старгейт Вселена“), Навийн Андрюс („Изгубени“), а заедно с тях играят и Тюпънс Мидълтън („Пътят на Юпитер“), Дуна Бей („Облакът Атлас“), Амл Амин („Лабиринтът: Невъзможно бягство“), Дарил Хана („Убий Бил“, „Блейд Рънър“), Фрийма Аджиман („Доктор кой“), Адам Шапиро („Интервюто“), Терънс Ман („Досиетата на Дрезден“), Нес Батиста („Последния кораб“), Джо Пантолиано („Мементо“, „Матрицата“). Към състава се присъединяват и актьори, непознати в САЩ, но доказани в родните си страни – Тина Десай от Индия, Макс Римелт от Германия, Алфонсо Херера от Мексико, Мигел Анхел Силвестре от Испания и др.

С впечатляващи актьори и концепция, сериалът е просто задължителен за гледане, дори Уашовски да имат и разочарования в кариерата си. Епизодите ще излязат накуп на 5 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата