Extant – спрян, Minority Report – пред спиране

„Оцеляване“ не оцелява, а „Специален доклад“ е съкратен.

Когато Fox обявиха, че ще правят телевизионна адаптация на филма „Специален доклад“, веднага се появиха високи оценки за потенциала на проекта. Сериалът обаче така и не беше промотиран като хората, а и не се хареса особено от зрителите. Явно има и някакви проблеми зад кадър, защото поръчката епизоди за първи сезон беше съкратена. По принцип, практиката е да се поръчат 13 епизода за есенните сериали и след това, ако са успешни, още 9, за да се получи пълен сезон от 22 епизода. Ако на сериала не му се получи, обикновено си остава с тези 13. В случая на Minority Report обаче, 13-те са съкратени на 10, което означава, че първи сезон на сериала ще свърши с десети епизод, вероятно в края на ноември или началото на декември. Все още Fox не е обявила спиране на „Специален доклад“, но не ни трябва ясновидец, за да познаем накъде вървят нещата.

И докато за „Специален доклад“ все още има някаква надежда, за „Оцеляване“ с Холи Бери няма никаква. Extant претърпя големи промени през втори сезон и единствената константа в него останаха количеството сайфай клишета и недостоверни ситуации и реакции. Като резултат, рейтингите паднаха и Extant вече е Extinct.

За радост на Холи Бери, тя все пак остава на работа в телевизия CBS. Актрисата ще се преквалифицира на продуцент за нов адвокатски сериал на име Legalease. Но тъй като той не е фантастичен и звучи тъпо, няма да го покриваме в новините си.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Nedev88

Може би към 5-6 епизод ще се разбере със сигурност дали ще спрян, подновен или преместен в друг канал.

Nedev88

Не думай! Добре, че ми каза.

Michael Emerson says these will be „the last 13 episodes on CBS“ but holds out hope for the show. #PersonOfInterest

Варна

Пети сезон на Person of Interest започва на 10 ноември 2015г. Недев има интернет ( IMDb и CBS) свикни да проверяваш преди да драскаш каквото ти падне!

Nedev88

Person of Interest май също е спрян.