Страхотен трейлър и за World of Warcraft: Legion

Едновременно с трейлъра към дългоочаквания филм Warcraft, излезе и кинематографичният трейлър за следващия експанжън на WoW.

Горящият легион напада Азерот следващото лято! По всичко личи, че сблъсъкът ще е точно толкова епичен, зрелищен и интересен, колкото всички геймъри очакват. Вчера, на BlizzCon 2015 разработчиците на игрите пуснаха кинематографичния трейлър към следващия експанжън на World of Warcraft – Legion.

Разширението беше обявено през август, като от него се очаква да добави нов континент (The Broken Isles), нови подземия, мисии, герои, клас (Demon Hunter), оръжия-артефакти и вдигане на максималното ниво до 110. Легионът, който едва ли е щастлив от провалите при последните два опита за инвазия на Азерот, отново ще разтърси динамиката между останалите раси в богатата уоркрафтова вселена.

Трейлърът е точно толкова надъхващ, колкото очакваме от Blizzard и, макар да не показва нищо от геймплея, е достатъчен, за да ни увери, че експанжънът ще си струва.

Премиерна дата не е обявена, но се знае, че ще излезе някъде през лятото на 2016 г. Със сигурност обаче, филмът ще мине по кината преди това. Вижте трейлъра за него тук.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |