1 коментар
StarCraft-II-Heart-of-the-Swarm 1024x768

Празнуваме 20 години от излизането на StarCraft

Емблематичната игра на Blizzard се радва на юбилей.

Въпреки че в международен план Blizzard имат и по-силни хитове от StarCraft, достойнствата на тази поредица и ордите от верни фенове не могат да се отрекат. Можете ли да повярвате, че са минали 20 години откакто за пръв път видяхме играта?

Blizzard ще черпят с подаръци тези, които две десетилетия по-късно все още са активни фенове. Предвижда се също клипче StarCraft is Life: A Celebration с премиера на 31 март, в което най-големите почитатели ще разказват свои спомени и истории. Ще има и специален юбилеен стрийм на 30 и 31 март. Днес пък беше пуснато това клипче, почитащо излязлото до момента.

А ето и какви армагани ще имат играчите:

  •  StarCraft: Remastered – Влезте в профила си в StarCraft: Remastered и получете възпоменателния UI Skin.
  •  StarCraft 2 — Влезте в StarCraft 2 и получете специален UI Skin за всяка раса. До 3 април пък ще получите също портрет и дизайн за декал.
  •  Diablo 3 — Влезте в Diablo 3 и получете Dominion’s Revenge, вдъхващ страх и респект домашен любимец с вида на боен крузер.
  •  Overwatch — Влезте в Overwatch до 3 април и получете Ghost skin на Сара Кериган за Уидоумейкър.
  •  World of Warcraft — Влезте между 31 март и 6 април, за да поздравите един от следните домашни любимци – Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling или Zeradar — и ще получите характеристика ‘Salute to StarCraft‘.
  •  Heroes of the Storm — Влезте в Heroes of the Storm между 27 март и 7 април и получете юбилеен портрет за протос, теран и зерг.
  •  Hearthstone — Ще можете да играете нива, вдъхновени от Старкрафт, между 21 и 25 март, от които ще получите по три пакета Kobolds & Catacombs!
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата