Звезди от 90-те трепят зомбита

Музиканти от известни момчешки групи на 90-те години влизат в главните роли на Dead 7.

Помните ли Бекстрийт Бойс, NSYNC, 98 Degrees и O-Town? Имахте ли любими членове на тези бой банди? Ако да, проверете дали някой от тях не участва в новия проект на Syfy – Dead 7, в който музиканти от 90-те се изправят срещу орди от зомбита.

Преди да си помислите „Това може и да е интересно“, имайте предвид, че продукцията е на Asylum – продуцентската къща, от която произлиза върлата простотия Sharknado. Трейлърът е адекватен на това, което може да се очаква от такива имена (безкрайно долнопробен е), което означава, че почитателите на простотии могат да се изкефят, а останалите спокойно да пренебрегнат „Мъртвите 7“.

Сценаристи на филма са Ник Картър от Бекстрийт Бойс и Сойър Пери. Режисьор пък е Дани Роу (Shotgun Wedding). Официалното резюме на сюжета е доста кратичко: „Това е постапокалиптичен уестърн, който се фокусира върху група стрелци, които се опитват да отърват малък град от зомби нашествие“. Едва ли ще спечели някакви награди, но почитателите на пародии вече очакват новото предложение.

Dead 7 ще се излъчи по Syfy на 1 април. Не се шегуваме.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
Петя Ивайлова

Една от моите най-добри приятелки от едно време (т.е. между 1-ви и 4-ти клас) искаше да се жени за Ник Картър; жалко че не поддържаме връзка – щях да и препоръчам този филм 🙂

Петър Атанасов

Абе Акулонадо има 2 или 3 продължения, така че нищо чудно и това да прокопса. Стига да се намерят достатъчно фенове и фенки на звездите от 90-те. Една приятелка от градинката беше влюбена в един от Бекстрийт Бойс като бяхме малки, но не помня кой от всички. Ако е бил този във филма, съвсем спокойно я виждам как ще го изгледа и ще й хареса само заради него, както и всички евентуални продължения след това 🙂 А и да не забравяме, че бюджетът е 2 лева, така че втора част не изглежда толкова трудно постижима.

Ако не друго, поне е „филм“ и всичката простотия ще се свърши наведнъж… Разбира се, ако не решат да направят още продължения, но имайки предвид, че е невероятно, че някой е дал пари дори и само за това „нещо“ там горе, надали ще се намери кой да го продължи… И наистина е малко иронично, че единственото нещо, което не е шега в този филм е премиерната му дата… ?