3 коментара
dead7-po

Звезди от 90-те трепят зомбита

Музиканти от известни момчешки групи на 90-те години влизат в главните роли на Dead 7.

Помните ли Бекстрийт Бойс, NSYNC, 98 Degrees и O-Town? Имахте ли любими членове на тези бой банди? Ако да, проверете дали някой от тях не участва в новия проект на Syfy – Dead 7, в който музиканти от 90-те се изправят срещу орди от зомбита.

Преди да си помислите „Това може и да е интересно“, имайте предвид, че продукцията е на Asylum – продуцентската къща, от която произлиза върлата простотия Sharknado. Трейлърът е адекватен на това, което може да се очаква от такива имена (безкрайно долнопробен е), което означава, че почитателите на простотии могат да се изкефят, а останалите спокойно да пренебрегнат „Мъртвите 7“.

https://www.youtube.com/watch?v=LrVRpla8Pxg

Сценаристи на филма са Ник Картър от Бекстрийт Бойс и Сойър Пери. Режисьор пък е Дани Роу (Shotgun Wedding). Официалното резюме на сюжета е доста кратичко: „Това е постапокалиптичен уестърн, който се фокусира върху група стрелци, които се опитват да отърват малък град от зомби нашествие“. Едва ли ще спечели някакви награди, но почитателите на пародии вече очакват новото предложение.

Dead 7 ще се излъчи по Syfy на 1 април. Не се шегуваме.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата