Втората книга от поредицата за „Уейуърд Пайнс“ вече е на пазара

Издателство „Бард“ пусна романа „Уейуърд“ на Блейк Крауч.

wayward pines b2Две години след излизането на първата книга и малко след като излезе втори сезон на сериала по поредицата на Блейк Крауч, издателство „Бард“ пусна и втората книга от нея по книжарниците – „Уейуърд“.

Електрическа ограда с бодлива тел обкръжава градчето Уейуърд Пайнс, което се намира и под денонощно наблюдение от снайперисти. Всеки от неговите 461 жители се е събудил тук след някакъв ужасен инцидент. Във всеки дом и на всяко работно място има скрити камери. На жителите им се казва къде да работят, къде да живеят, с кого да живеят. Някои вярват, че са мъртви и са попаднали в отвъдното. Други мислят, че са в експериментален затвор. Всички тайно мечтаят да се махнат, но малцината, които се осмеляват да опитат, ги очаква ужасяваща изненада. Итън Бърк е виждал света отвъд оградата. Той е шерифът и един от малцината, които знаят истината – че Уейуърд Пайнс не е просто градче. И че светът от другата страна на оградата е кошмар, надхвърлящ всякакво въображение.

Въпреки че сериалът не е много харесван от критиците (нашето ревю за първи сезон е тук, а отзивите за втори са още по-лоши), книгите се реализират успешно на пазара и феновете са благодарни, че втората част от трилогията най-накрая е на пазара.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |