Нов трейлър за Doctor Who

Прилича ли контролната зала на ТАРДИС на кухня?

След точно един месец започват новите серии на „Доктор кой“ в които ще се запознаем със следващата придружителка Бил и ще се разделим с настоящия доктор Питър Капалди. Главният сценарист Стивън Мофат понесе доста критики за последните си два сезона, обяви и че ще се оттегли след десетия, но надеждите за високо качество по време на лебедовата му песен са големи. Тези надежди са оправдани от новия трейлър, който беше пуснат вчера:

По традиция, най-надъхващите трейлъри наблягат на екшъна и многото локации, които героите ще посетят през новите епизоди. Същото се случва и тук, като виждаме и познати лица – Миси, вероятно пировили, оригинални сайбърмени, може би водните чудовища от „Водите на Марс“ и др. интересни моменти. Роботите, говорещи с емотиконки са забавна хрумка, макар че е малко странно как Бил ги разпознава, след като уж е от 90-те години. За каменните същества в червени роби не е 100% сигурно, че са от Пировилия (тези извънземни бяха за пръв път видяни по времето на Дейвид Тенант), но ще бъде подходящо именно те да са лошата извънземна раса, която да доведе до регенерацията на Доктора, имайки предвид че именно в техния епизод за пръв път се появи Питър Капалди. За Бил пък е почти на 100% сигурно, че както и да се приеме от феновете, ще си остане само за един сезон.

Въпреки потенциала за една последна велика история, много фенове възнамеряват да пропуснат сезона и направо да почнат начисто с 11-ти сезон, когато ще влезе Крис Чибнал като главен сценарист. Не се препоръчват такива драстични мерки, но пък дали и на вас са ви толкова неприятни сегашните Доктор и придружителка? Или трейлърът по-горе е достатъчен, за да ви убеди поне да им дадете шанс? Имате време до 15 април, за да решите.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Хей какви са тия глупости, че някои хора сме щели да пропускаме сезона?!? 😀 Няма такива работи! Сезона няма да бъде пропуснат. Аз лично нямам особено големи очаквания, но това не означава нищо. Доктор Кой винаги се харесва много на някои и не се харесва на други. Наистина в последно време сценариите нямат нищо общо със нивото си от 4ти, 5ти и 6ти сезон. Надявам се да се върнат към това с новия сценарист, а защо не пък и дори в този сезон? При всички положения очакваме с нетърпение и 100% ще гледаме с удоволствие. Доктор Кой е фиксирана точка във времето – няма да ходи никъде скоро.