cage-between-worlds

Никълъс Кейдж и Франка Потенте са Между световете

Трейлър за хорър-драмата Between Worlds.

От САЩ продължават да ни заливат с хорър трейлъри за знайни и незнайни продукции. Следващият, който ще ви покажем, е за нискобюджетен филм, който обаче е успял да привлече Никълъс Кейдж. Разбира се, Кейдж не е най-високопрофилният актьор в този век, но все още не е останал без работа и името му значи нещо. Партнира му Франка Потенте, която е немска актриса, пробила с „Лола бяга“ на Том Тиквер от 1995 г., а от известно време се показва и в американски сериали като „Тъмна материя“ и „Табу“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Главен герой в този сюжет е Джо, тираджия, останал без късмет, който е преследван от спомена за мъртвите си жена и дете. Той среща Джули, духовно надарена жена, която го наема, за да й помогне да намери изгубената душа на изпадналата в кома нейна дъщеря, Били. Но духът на мъртвата жена на Джо, Мери, се оказва по-силен и обсебва тялото на девойката, решена да завърши делата си с живите.

Със сигурност този филм няма да стигне до нашите кина, но скоро ще направи премиерата си в САЩ като заглавие директно за DVD. Може да го потърсите по торентите, ако ви е интересно.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата