the oa tt

The OA най-накрая се завръща

Вижте трейлъра за втори сезон!

Разгеле! Сериалът, започнал през 2016 година, The OA, събра доста положителни отзиви и бързо му беше поръчан втори сезон. Той обаче не дойде през 2017, не дойде и през 2018, а тепърва предстои чак сега!

Сериалът разказва за млада жена, която се завръща след отвличане, и нейните преживявания с група хора, които може би превъзхождат времето и пространството чрез танци (а може би просто са луди). Тяхната история продължава във втори сезон, като, ако още не сте гледали първи, не ви препоръчваме да виждате трейлъра – има спойлери за него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според официалното обявление, „главозамайващата история продължава с част ІІ на The OA, в която ОА се озовава в друго измерение, където има тотално различен живот – на руска наследница, и където отново се озовава като пленица на Хап. Карим Уошингтън се присъединява към състава като частен детектив, който иска да намери изчезнала тийнейджърка, Мишел Ву. Прери се запознава с него и самата тя започва да търси Мишел в къща на Ноб хил, където са изчезвали и други деца. Междувременно, обратно в първото измерение, ВВА, Анджи и момчетата се опитват да разберат истината зад ОА и невероятните реалности, описани от нея.

Втори сезон излиза по Netflix на 22 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата