manifest

Manifest подновен за втори сезон

Сериалът „Манифест“ ще продължи наесен.

Изображение с име: manifest„Манифест“ може и да не е новите „Изгубени“ по отношение на рейтингите или качеството, но се справя доста добре. От общо 20-те сериала на телевизията NBC, Manifest е на пето място по среден брой зрители на епизод и на второ място по рейтинг в ключовата демографска група. Затова и поръчката на втори сезон не е изненада за никого. Дори е изненадващо забавянето на подновяването – вече сме април, а последният епизод беше излъчен още февруари. Вероятно телевизията е изискала малко по-сериозни планове от сценаристите за втори сезон, преди да даде одобрението си, за да ги мотивира да се съобразят с получените рецензии от телевизионните критици.

Създадена от Джеф Рейк, фантастичната драма „Манифест“ разказва за животите на група пасажери от самолет, които се приземяват безопасно в Ню Йорк и научават, че са изчезнали от света за цели 5 години. Сред главните герои е детектив Микаела Стоун (Мелиса Роксбърг), която научава, че годеникът й се е оженил за най-добрата й приятелка. Нейният брат, Бен (Джош Далас от „Имало едно време“), отново се събира със семейството си.

Обещанията са втори сезон да продължи да се занимава с драмата на главните герои, но и да задълбочи повече в мистерията около свръхестественото събитие, причинило изчезването на самолета. Първи сезон отговори на много въпроси, но зададе и много нови.

Не се казва колко епизода ще има втори сезон, но вероятно сегашната бройка от 16 ще бъде повторена. Премиерата ще бъде през есента.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата