manifest

Тийзър за финала на „Манифест“

Премиерната дата отново е подбрана в съответствие със сериала.

Въпрос към феновете на сериала Manifest – помните ли на коя дата изчезна самолетът с пътниците от полет 828? 7 април. Именно нея подбраха Netflix, за да покажат първата половина от четвърти сезон. Едно от малкото добри дела на стрийминг платформата в последно време беше да подновят спрения сериал и да му осигурят 20 епизода, в които да завърши историята си. По тази логика, можете ли да познаете датата, на която ще свърши всичко и ще бъдат пуснати последните 10 епизода?

Няма да ви мъчим – датата е втори юни – „датата на смъртта“, на която пасажерите ще умрат, ако не изпълнят божествения замисъл, заради който са върнати на Земята. Тийзърът за последните епизоди не показва нищо ново от сюжета, само акцентира върху датата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че сериалът не е във върхова форма (трети и първата половина от четвърти сезон имаха доста абсурдни обрати и нелогични действия на героите), винаги е удовлетворяващо да видим завършена история, чийто финал е направен с любов към феновете.

Втората половина от четвърти сезон на „Манифест“, в която ще се съдържа финала за целия сериал, излиза по Netflix на 2 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата