Chambers

Chambers няма да има втори сезон

Хорър сериалът с Ума Търман е спрян.

Изображение с име: chambersNetflix са разочаровани от представянето на сериала Chambers и са решили да не му поръчват втори сезон, въпреки недовършената история.

Създаден от Лиа Рейчъл, „Камери“ разказва за 17-годишната Саша, която получава инфаркт в същата вечер, в която популярната тийнейджърка Беки ЛеФивър умира във ваната си. Саша получава сърцето на Беки и след това се запознава с родителите й (майка й я играе Ума Търман). Но колкото повече се сближава девойката с леко изчанчената възрастна двойка, толкова повече видения започва да получава от живота на покойната Беки.

До края на сезона мистерията около смъртта на донорката е разкрита, както и причината за свръхестествените явления и видения на Саша. Историята обаче е отворена и очевидно направена с очакването да бъде продължена във втори сезон. Уви, ако е имало фенове на този сериал, ще трябва да останат разочаровани.

Netflix много рядко спират продукциите си след първи сезон, така че Chambers трябва да е бил изключително непопулярен. Отзивите на критиците не са особено ласкави, а шум около него така и не се вдигна, въпреки участието на Ума Търман. Но, това са нещата от живота, случва се. Новите сериали валят постоянно, така че кончината на един от по-нископрофилните не ни натъжава особено.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата