Нов трейлър за втори сезон на „Мандалорианецът“

Дългоочакваните появи на познати герои обаче все още се крият.

Вече видяхме първи трейлър за новия сезон на The Mandalorian, време ни е за втори поглед, който е с една идея по-детайлен. Виждаме повече от приключенията на Дин Джарин и компания (това е името на по-известния като Мандо, ако не си спомняте), които ще се борят да върнат Детето на неговата раса… ако изобщо има живи нейни представители.

Отдавна е известно, че втори сезон ще покаже някои познати герои от други кътчета на Star Wars вселената, но промоционалните видеа засега не показват нищо от тези моменти. Но все пак това е нормално – ако се разкрият всички изненади от осемте половинчасови епизодчета, то няма да остане нищо за самия сезон. А и бебето Йода също отсъстваше от материалите миналата година.

Премиерата на втори сезон е на 30 октомври в САЩ по Disney+. У нас няма легален начин за гледане, но това не му попречи да стане сериал на годината.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Еми масово народът си е свикнал да му дават дисни филми по телевизията и иска да ги покаже същите на децата си и сам да си ги гледа още 200 пъти. Шокиращо много хора биха предпочели дисни+ пред нетфликс.

Нед Ласков

Срамота… А те май повече пари искат от Нетфликса дори…

Петър Атанасов

По 1. Диснито нямат толкова продукция като Нетфликс, да си позволят да дъмпнат цял сезон наведнъж.

Нед Ласков

А знае ли някой как ще излизат епизодите? По един на седмица или всички на куп като при Нетфликс?