Alice-in-Borderland-on-Netflix-1

Netflix заложи на нестандартна манга-адаптация

Трейлър за сериала Alice in Borderland, вече качен в стрийминг платформата.

Още миналата седмица Netflix пуснаха новия си сериал Alice in Borderland (или 今際の国のアリス както е оригиналното заглавие на японски, ако това ви говори нещо) и трейлърът му изглежда доста интересно. В него група тийнейджъри попадат в скрит свят, в който трябва да играят и да минават през типични геймърски изпитания, за да се спасят. Не изглежда като да е пестено от ефекти за игралната версия, трейлърът даже си впечатлява. Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Алиса в страната на границата“ всъщност е адаптация на популярна японска манга излизала между 2010 и 2016 година, след което са излезли три манги-разклонения, едното от които продължава и днес. Авторът разказва, че се е вдъхновил от „Алиса в страната на чудесата“, като дори е базирал персонажите си върху тези от популярната книга на Луис Карол. Ако си търсите нещо нестандартно и неамериканско, може да му дадете шанс.

Премиерата на сериала беше на 10 декемви за всички 190 страни, в които се предлага Netflix, но едва от скоро алгоритъмът започна да го промотира на заглавната страница.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата