star-wars-bad-batch

Първи трейлър за „Лошата партида“

Новият анимационен сериал от Star Wars – The Bad Batch вече показва първите си кадри.

Анимационният сериал „Войните на клонираните“ вече завърши официално със седми сезон, продуциран от Дисни. Въпреки това, той остави много потенциал за продължение. Оказва се, че един от десетте предстоящи нови сериала във вселената на „Междузвездни войни“ отчасти ще го реализира. „Лошата партида“ показа първия си трейлър и той, всъщност, е доста свързан със Star Wars: The Clone Wars. И това не е изненадващо, предвид че създателят е същият – Дейв Филони.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Star Wars: The Bad Batch разказва за отряд елитни експериментални клонинги, наречени „лошата партида“ или „клониран отряд 99“ (героите вече бяха представени във „Войните на клонираните“). Те си проправят път в бързо променяща се галактика след края на войните. Клонингите от уникалния отряд се различават генетично от техните братя в армията на клонираните и благодарение на това всеки притежава по едно невероятно умение. Така заедно те са изключително ефективен екип.

Лошата партида се състои от Хънтър – експерт по проследяване и лидер на групата, Еко – бивш пехотинец, превърнат в киборг, Тек – технически експерт, Рекър – най-големия побойник, и Кросхеър – умел в стрелбата.

Моф Таркин изглежда ще бъде злодеят в този сериал, като неговата цел е първоначално да използва лошата партида за свои цели, а след това да ги избие заради това, че са му се опълчили.

Премиерата на „Междузвездни войни: Лошата партида“ е на 7 май, като първи епизод ще е специален – с дължина от 70 минути. След това нови серии ще излизат всеки петък по Disney+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата