За цялото човечество на Марс

Тийзър обявява основната тема и премиерната дата за трети сезон на For All Mankind.

For All Mankind се оказа доста качествен сериал. Не че сме имали особени причини да се съмняваме, след като в него е намесен Рон Мур – човекът, съживил „Бойна звезда Галактика“ в началото на века. Докато първи сезон имаше известни слабости, втори отбеляза значително подобрение!

По традиция, историята в трети сезон ще прескочи отново в друго десетилетие от алтернативната вселена, в която Русия първа стъпва на Луната – 90-те години. САЩ явно остават амбицирани да спечелят космическата война и пращат хора на Марс. Вероятно цената за това обаче ще бъде висока.

Всичко това научаваме от краткия тийзър за следващите епизоди от сериала. Макар и само с два кадъра в него, разбираме основната концепция, както и премиерната дата – „За цялото човечество“ продължава на 10 юни.

Тъй като втори сезон беше забавен заради пандемията и феновете почакаха доста до премиерата му, Apple TV+ се постараха да побързат и заснеха трети още докато течеше втори. Не че юни месец е много скоро след последните епизоди, но поне виждаме, че екипът се стреми да следва стандартен график.

Майкъл Дорман и Сара Джоунс няма да се завърнат в ролите си от предишните два сезона – все пак историята се развива над 20 години след събитията от първата им поява. За сметка на това ще имаме нови попълнения към актьорския състав като Еди Гатеги и Дев Асея.

Надяваме се трети сезон да продължи тренда на подобрение и се радваме, че алтернативната история ще се осмели да отиде по-напред в космическите подвизи от нашата. Повтаряме – премиерата е на 10 юни по Apple TV+.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Аз пък не знам какво толкоз го хвалите този сериал. Започнах да го гледам, на първи сезон по средата съм все още. После нещо го прекъснах временно да гледам друго (Severance) и забравих, че изобщо съм го почнал. Сега като ти видях скорошния коментар се сетих, че съм го зарязал на средата, а съм решил да гледам, че да знам за какво става дума като ми приказват за него. Ако не беше този коментар, нямаше изобщо да си спомня, че съм го почвал.

Нед Ласков

Дано направят някакво обобщение на последния сезон, защото доста време мина и не си спомням как завърши и какво изобщо стана.

Миро

Е супер, наскоро го изгледах сериалчето и останах доста доволен, дано новия сезон поддържа темпото и наистина жалко, че тази алтернатива реалност не е нашата.