shark side of the moon

Хора-акули се крият на Луната?

Трейлър за уж сериозния филм Shark Side of The Moon.

Вече видяхме пародийния Iron Sky с хитлеристите, които се крият на Луната. Гледахме (добре де, разбрахме за съществуването на) цяла поредица пародии с акули в торнадо в лицето на Sharknado. Сега тези две абсурдни концепции ще се смесят за още една, но тази изглежда като да има претенциите на „Пришълеца“ и „Изгубения свят“.

Става дума за филма „Акуловата страна на Луната“. В него група космонавти си мислят, че ще направят голяма стъпка за човечеството с кацане на Луната, но се натъкват на недобронамерена раса от чудовищни хора-акули. Сюжетът се развива по времето на Студената война, като във вселената на Shark Side of the Moon СССР е бил много по-успешен в космическата си програма, както и в експериментите с хора и животни. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Актьорският състав е тотално неизвестен, но режисьорът може да се похвали със спечелено Еми за специални ефекти – естествено за предишен филм, не за този.

Shark Side of the Moon излиза на 12 август по tubi – безплатна американска стрийминг платформа, която обаче не е достъпна извън САЩ.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата