jean luc picard 0

Кадри от трети сезон на Star Trek: Picard

Или пък е по-правилно да кажем осми сезон на Star Trek: The Next Generation?

„Стар Трек: Пикард“ не е точно това, което феновете искат от завръщането на култовия капитан Жан-Люк. Не само, че не пасва на духа на старите серии от „Стар Трек: Новото поколение“ и „Стар Трек: Вояджър“, но и сам по себе си има доста слабости, особено във втори сезон. Третият и последен сезон обаче изглежда сякаш най-накрая ще даде на зрителите точно това, което те искат – завръщане на всички персонажи от Star Trek: The Next Generation за още едно последно грандиозно приключение. Въпреки че повечето от актьорите вече са на преклонна възраст, чакаме новото им събиране с нетърпение.

Вчера излезе и първият тийзър за лебедовата песен на Star Trek: Picard. Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както знаете, сезони 2 и 3 на „Стар Трек: Пикард“ бяха заснети един след друг без почивка, така че тези сцени вече отдавна са минали пред камерата. Остава само да им се доизкусурят специалните ефекти, след което просто да отлежат, за да се натрупа достатъчно време от предишния сезон до излъчването.

Все още пазят в тайна какво точно ще събере старите приятели на един космически кораб под командването на Седем, но явно отново ще спасяват света. Очакваме и пак пътуване в някоя алтернативна вселена, тъй като Ентърпрайз-Д не съществува в канона на сериала, а отскоро знаем, че и Денис Кросби ще се завърне като Таша Яр, въпреки че героинята умря още в първи сезон на „Стар Трек: Следващото поколение“ преди повече от 30 години.

Последната мисия на Пикард, Райкър, Трой, Уорф, Крашър и ЛаФорд се очаква да започне на 16 февруари 2023 и да завърши на 20 април 2023.

ОБНОВЛЕНИЕ: А ето и удължената версия на тийзъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата