smile

Този петък се усмихваме… злокобно

Финален трейлър за „Усмивка“ – по кината от този петък.

От известно време се въртят реклами на нов хорър, изпълнен с усмивки – само че зловещи. Терапевтът д-р Роуз Котър (Соси Бейкън) става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение. Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с няколко дни, преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

Днес излезе финалният трейлър за филма, който ни напомня, че премиерата му е още тази седмица – на 30 септември. Той е изпълнен с хвалби от критици, които вече са гледали цялата лента.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не разпознаваме никого от екипа на филма, така че не искаме да рискуваме с обнадеждаване. Но е факт, че концепцията е интересна и има потенциал да е била реализирана в добър ужас. Първите отзиви са, че Smile не е особено оригинален, но е много добре изграден и има по-дълбоко послание.

Премиерата на „Усмивка“ по кината е този петък.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата