amazing stories t

Amazing Stories се завръщат

Стар проект на Спилбърг с нов живот.

През 1985 г. Стивън Спилбърг е създал сериал-антология с името „Удивителни истории“. Той е продължил до 1987 г. и е спечелил 5 награди Еми (и още 7 номинации), както и обичта на десетки милиони зрители на NBC.

Тази година предстои сериалът да се завърне, като Стивън Спилбърг отново ще участва като изпълнителен продуцент. Главни сценаристи ще бъдат Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Имало едно време“), а поръчката за сезона-възраждане е на Apple Tv+. Имаме и трейлър за първите пет епизода, в които ще видим пет причудливи истории с фантастичен елемент. В него се чува част от оригиналната музика на Джон Уилямс:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главните роли на отделните епизоди виждаме Дилън О’Браян, Виктория Педрети, Джош Холоуей, Саша Алекзандър, Едуард Бърнс, Кери Бише, Остин Стоуъл и вече починалия Робърт Форстър.

Епъл определено се стараят да наваксат откъм съдържание с другите платформи, с които се конкурират. Netflix и Disney+ са твърде големи риби все още, но други по-малки платформи като Hulu и CBS All Access са им напълно в ранга, а платформички като Shudder са направо задминати. „Удивителни истории“ е следващият голям проект на Apple Tv+ след грабващи вниманието предложения като „Виж“ с Джейсън Момоа, „За цялото човечество“ на Рон Мур, „Слуга“ на М. Найт Шаямалан, „Сутрешното шоу“ с Дженифър Анистън и други. Не може да им се отрече, че се борят.

Първите пет епизода на Amazing Stories ще излязат на 6 март, след което ще излизат по един на седмица.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата