1 коментар
THE-OMEN-GALERY

Антихристът сменя каналите

Хорър сериалът „Демиън“, който ще е продължение на „Поличбата“, ще се излъчва по по-неизвестна телевизия, но с повече епизоди.

ARTHUR-bradley-james-9735533-967-1450The Omen си беше доста зловещ филм, като това качество имаше дори и по-слабият му римейк от 2006 г. Днешната новина е обнадеждаваща за сериала, който се предвижда като продължение на историята.

Още в самото начало звучеше малко странно телевизия като Lifetime да прави хорър, при положение, че досега „Вещиците от Ийст Енд“ й е най-близкото до жанра (а както знаете, те нямат почти нищо общо с ужасите). Е, телевизията в крайна сметка е решила да не си променя имиджа и да даде сериала на своята посестрима – A&E.

Името на проекта е просто Damien и главният герой ще бъде Антихристът от „Поличбата“, но вече пораснал. Въпреки натрупаните си години, той все още не осъзнава, че е заобиколен от демонични сили и му е отредено да бъде инструмент на Сатаната срещу доброто. Деймиън тепърва ще се помирява с миналото си и ще приема (или ще се бори срещу) съдбата си.

В главната роля ще бъде Брадли Джеймс („Мерлин“), а епизодите са увеличени от 6 на 10. Първоначално, сериалът трябваше да се излъчи в началото на 2015, но явно е отложен за по-късно, вероятно есента. A&E е дом и на друг хорър сериал, Bates Motel, доста харесвана предистория на „Психо“, така че тази новина всъщност вдига очакванията ни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата