1 коментар
Assassins-Creed-Syndicate-1

Assassin’s Creed Syndicate идва наесен

Превземете Викторианския Лондон с новия герой в поредицата.

Ubisoft скоро ще е готова с новата част на Assassin’s Creed. Тя ще се казва Syndicate и ще представи нов герой, чиито приключения ще се развиват в Лондон във втората половина на ХІХ век.

Новият асасин, Джейкъб, е по-бунтарски настроен, безразсъден и с кипяща кръв, а сестра му е безмилостна убийца и майстор на това да не бъде забелязвана. В моментите, когато играчът се намира в отворения свят на играта, той ще може да сменя между двамата герои, докато мисиите с история ще ограничават избора за целите на сюжета. Новост е, че ще можете също да карате карети и да изстрелване въжета с куки, за да катерите сгради и да минавате от покрив на покрив.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Век след Френската революция от Assassin’s Creed Unity, близнаците от Кроули ще опитат да освободят масите от крайната бедност, в която се намират, и да ги поведат на въстание срещу кръвните им врагове, темпларите. На героите ще помагат небезизвестните Чарлз Дикенс и Чарлз Дарвин. Няма мултиплейър, като решението за това е било взето, за да могат разработчиците да се концентрират върху това да направят най-големия отворен свят в поредицата досега.

Играта ще бъде с 30% по-голяма от Unity, което хич не е малко, а градът ще бъде разделен на седем квартала – Уестминстър, Странд, Лондонското сити, Уайтчапел, Саутуорк и Ламбут. Седмата зона е река Темза, която ще е основен вход и изход от сърцето на Британската империя.

Играта излиза на 23 октомври, но само за PS4 и Xbox One. След като PC-версията на Unity беше оплюта заради многото си бъгове, тази ще се позабави, за да е сигурно, че отговаря на стандартите на поредицата (колкото и да е различна тя сега от първите си части). Геймърите са малко скептични към качествата на новия Assassin’s Creed, но едва ли ще са много тези, които няма да се изкушат да я пробват.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата