Ad-Astra-movie-poster

Брад Пит търси баща си сред звездите

Трейлър за филма Ad Astra – Към звездите

Отдавна се говори за филма „Към звездите“ с Брад Пит и Томи Лий Джоунс. Той беше заснет още през 2017 г. под режисурата на Джеймс Грей („Изгубеният град Z“) по сценарий пак на Грей и на Итън Грос (Fringe). Беше предвидено да излезе в началото на 2019 г., но поради закупуването на Fox от страна на Disney се отложи до септември. Затова и чак сега излиза първият трейлър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Видимо става дума за твърда фантастика – не само пътуване в космоса, но и мистериозна Вълна, която явно съсипва електрониката, и секретен материал, заплашващ цялата Слънчева система… А дали и търсенето на интелигентен живот не се е увенчало с успех? При все това, изглежда сякаш „Към звездите“ само загатва за богатата си концепция, но тепърва ще разкрива още изненади.

Продуцентите очакват филмът да се състезава и за много награди, което също е причина да го отложат за есента, когато се обръща повече внимание на по-сериозните драми. Визуалните ефекти също изглеждат добре, за плеядата от звезди в актьорския състав няма нужда да говорим.

Ще видим дали Ad Astra ще оправдае високите очаквания на 20 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата