monsterlandt

Чудовища за голям и малък екран

Трейлъри за филма Love and Monsters и сериала Monsterland

Чудовищата отново стават популярни, ако се съди по двата проекта, за които излязоха трейлъри наскоро. Единият е за филм с Дилън О’Браян („Лабиринтът“, „Тийн вълк“), а другият – за сериал-антология на Hulu.

В хорър-комедията „Любов и чудовища“ става дума за младеж, който тръгва да търси гимназиалната си любов из апокалпсиса. Светът е превзет от чудовища, но може би любовта ще надделее над смъртоносните опасности. Джоел и Ейми са се озовали в колонии на 80 мили една от друга, след като цивилизацията е била унищожена от кръвожадните същества, но той ще се отправи на пътешествие, за да се събере отново с нея. Love and Monsters трябваше да излезе още през март тази година, но продукцията е закъсняла (не заради пандемията, но след това датата е отлагана и заради нея). Сега изобщо няма да прави кинопремиера, а вместо това ще излезе на VoD и в Amazon Prime на 16 октомври. Парамаунт вероятно са го отписали като проект, който и без друго няма да им донесе много пари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Монстърленд“ (или „Земя на чудовища“ според правилата за превод, които следвате) е доста по-сериозен и ориентиран към ужаса и драмата, като във всеки негов епизод ще се разказва различна история с различни герои. Всички епизоди ще излязат на 2 октомври по Hulu, като за българска премиера още не се знае нищо. Те вероятно ще бъдат и в различен поджанр, като в част от тях чудовищата няма да са буквални, а метафорични – зли хора, които са изгубили човешкото в себе си. Не изглежда никак зле.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата