The Secret Circle

CW кани зрителите си в „Тайния кръг“

Нов сериал за вещици ще започне в края на годината по CW с участието на Брит Робъртсън, Томас Декър и Наташа Хенстридж

Изображение с име: Брит РобъртсънСлед безжалостното спиране на огромна част от сериалите, които следяхме, започват да идват новините за техните заместници. АВС например вече пусна трейлър за „Имало едно време…“, който ще смеси света на приказките с нашия собствен.

CW, от друга страна, макар да е сред най-милостивите към жанра телевизии с най-малък процент спрени сериали, ще направи сериал за вещици. Той ще бъде по роман на Л. Дж. Смит, наречен също „Тайният кръг“. В написването на пилотния епизод ще участва Кевин Уилиямсън, един от създателите и изпълнителният продуцент на вече доказалите се „Дневници на вампира“. В сценария ще се включи и Андрю Милър. Двамата ще бъдат изпълнителни продуценти и тук, заедно с още четирима души. Освен, че явно има доста за изпълняване и продуциране, бройката показва и голяма инвестиция от страна на телевизията в новата адаптация на роман.

Изображение с име: Тайния кръг - Томас Декър„Тайният кръг“ ще разкаже за срамежливата тийнейджърка Каси (Брит Робъртсън), която се мести в нов град и разбира, че е вещица. Като член на тайния завет, скоро започва да заема много важно участие в битката между доброто и злото. В сериала участват още Томас Декър („Терминатор: Хрониките на Сара Конър“), Наташа Хенстридж (която определено беше ощетена чрез недопускането й в класацията на „5-те най-секси извънземни“ след участието си във „Видове“, но няма как – мястото не стига за всички) и др.

Кевин Уилиямсън определено не може да се оплаче от кризата – работа за него има предостатъчно. Освен „The Secret Circle“ и „Дневниците на вампира“, той беше зает и с официалното излизане на новия му филм „Писък 4“. Друг негов проект е „Прозорецът на спалнята“, който ще се основава на роман на Ан Холдън „Свидетелите“. Въпросната творба е била адаптирана към екран още през 1987, а това на практика ще бъде римейк. Историята е изцяло криминална, което ще му даде възможност да си отдъхне и да събере сили за свежи идеи за още принос към нашия жанр.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата