3 коментара
What-Men-Want-Film-1

Дами, искате ли да четете мъжките мисли?

Трейлър за филма „Какво искат мъжете“

Чували ли сте за филма „Какво искат жените“ от 2000 г. с Мел Гибсън (първият Луд Макс), Хелън Хънт („Предай нататък“) и Мариса Томей (лелята на Спайдърмен)? В него един мъж получи способността да чете женските мисли, сближи се с дъщеря си и свали колежката си. Догодина ще има римейк на тази концепция, но с обърнати роли – този път една жена ще започне да чете мъжките мисли. Това ще я вкара в много забавни приключения, но и ще й даде по-добър шанс да оправи живота си. Любопитното е, че романтичната част на тази комедия ще бъде с много по-малка тежест – вместо това ще се акцентира на комедията и половото равенство.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Али е спортен агент, който не може да напредне в кариерата си, защото е жена и мъжете постоянно я игнорират и подценяват. Една вечер тя попада на врачка, чийто чай й позволява да чува мъжките мисли. С новата си способност Али представлява нова обещаваща баскетболна звезда и се справя с баща й, който вечно иска да я контролира.

В главната роля е Тараджи П. Хенсън от „Империя“, която вече имаше една феминистична героиня в „Скрити числа“. Явно актрисата започва да се превръща в емблема на чернокожите жени, търсещи признание и равенство, поне на кино. Интересно е, че екипът на филма е работил отблизо с представители на Националната баскетболна асоциация на САЩ, които са осигурили гостуващи появи на спортни звезди и са се постарали да направят представянето на техния свят близко до реалността.

Премиерата на What Men Want в САЩ е на 11 януари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата