angelica a

Дръжте се прилично пред Анжелика!

Джена Малоун се изправя срещу викториански призраци.

Джена Малоун е от актрисите, които не се появяват на случайни места. Тя винаги опитва нестандартни роли – къде в блокбъстъри, къде в култови хитове. Гледали сме я в „Игрите на глада“ като Джоана, в „Дони Дарко“ и Sucker Punch, а скоро ще я видим и в „Батман срещу Супермен“ като Кери Кели, женския вариант на Робин.

Преди това обаче Джена ще се пробва да впечатли публиката в нискобюджетния хорър „Анжелика“ на Мичъл Лихтенщайн. Свръхестествени същества и строго пуританство се преплитат в Лондон през ХІХ век. Филмът е по романа на Артур Филипс и изглежда ще наподобява „Жената в черно“ като атмосфера.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Официалното резюме гласи следното: „Във Викторианска Англия потискането на сексуалното желание между младата двойка Констанс и Джоузеф след раждането на дъщеря им, Анжелика, води до натрупване на напрежение между тях. Констанс става все по-бдителна, пазейки дъщеря си от всякакви вредни влияния, които може да получи, но задачата става все по-трудна с появата на призрачен хищник, който влиза вкъщи през нощта. Angelica е омагьосваща призрачна история за желанието, потискането му и последствията от това.“

Участват още Джанет МакТиър, Ед Стопард и Глинис О`Конър. Премиерата е на Берлинския фестивал следващата седмица, а от България би трябвало да ви е ясно как да го гледате щом няма официална премиерна дата.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата