2 коментара
Sleepy-Hollow-shield

Есенни трейлъри

Вълнуващият списък на есенните фантастики се разширява с „Възкресение“.

Тази есен наистина се очертава да бъде много интересна, поне що се отнася до фантастиката по телевизията. Очакват ни купища нови сериали, а в борбата на всяка телевизия да привлече по-голяма част от обществения интерес, започват да се пускат и първите трейлъри.

Вероятно, мнозинството се вълнува най-много от „Агентите на S.H.I.E.L.D“. Техният трейлър показва мистериозната организация с култовия си агент Колсън на предна линия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Изглежда, че в проекта е вложено порядъчно количество пари, което съответства на печалбите от „Отмъстителите“ и очакванията за него. Малцината, които не са гледали филма, няма да бъдат отблъснати – сцените в началото покзават, че нещата ще бъдат разкрити наново през очите на новия агент, който ще се бие рамо до рамо с Колсън всеки епизод. На Минг На пък й отива да бъде злодей, но няма да се учудим ако ролята й се окаже само за пилотния епизод.

Друг от най-интересните сериали е „Слийпи Холоу“. В техния пилот ще видим нова версия на безглавия конник на Апокалипсиса, с който събуденият четвърт хилядолетие след смъртта си Ичабод Крейн трябва да се пребори. Освен спиращи дъха моменти, виждаме, че в сериала има много майтапи, както и препратки към американската история. Изглежда супер, но се надяваме да не се изтърка прекалено бързо.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Оказа се и че сме пропуснали още един фантастичен сериал, който ще започне по ABC. Името му е Resurrection. Както заглавието подсказва, сюжетът ще се върти около мистериозно събитие – наскоро починалите мъртъвци от Аркадия изведнъж се оказват съживени, сякаш никога не са умирали. Създател и продуцент на сериала е Арън Зелман (по роман на Джейсън Мот), а в актьорския състав са относителни новаци. Въпреки това идеята на „Възкресение“ изглежда интересна и добавя още едно име към вече дългия списък от сериали, които ще следим.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата