7-days-to-die

Имаш 7 дни, за да умреш

Telltale Games разкриха новото си предложение – 7 Days to Die.

С втори сезон на Game of Thrones в разработка, 3 нови предстоящи епизоди на Minecraft: Story Mode, адаптацията на Batman и дългоочаквания трети сезон на The Walking Dead, девелопърите от Telltale Games изглеждат доста заети. Това обаче не ги спира да се развиват – следващото им предложение ще бъде напълно оригинално и в колаборация с the Fun Pimps. То ще се казва 7 Days to Die и ще включва оцеляване в постапокалиптичен свят, завзет от зомбита.

Първият трейлър към играта беше пуснат тази седмица, макар и не в стандартна форма – вместо да покаже геймплей или кадри от играта, трейлърът просто се развива в света на играта, но е късометражно филмче с живи актьори. Брадясалият мъж в главната роля може би е и главният герой на играта – той трябва да оцелява в суровите природни условия и да се бори със зомбита от най-лошия тип. По описанието на разработчиците си, играта включва уникална комбинация от шутър в първо лице, сървайвал хорър, тауър дефенс и ролева игра. Ще има и доста елементи от игрите с отворен свят – строене, грабене, изследване и др. Конзолната версия ще има и мултиплейър с разделен екран, а след премиерата ще се пускат и DLC-та.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Почти нищо друго не се знае за 7 Days to Die, но играта ще излезе първо за PlayStation 4 и Xbox One през юни тази година.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата