Iron-Sky-2-The-Coming-Race-Banner-poster

Iron Sky 2 все пак ще бъде реалност

Нов трейлър за Iron Sky: The Coming Race.

Първият филм „Желязно небе“ постигна страхотни ефекти с нисък бюджет и имаше забавни моменти и интересни идеи, но някак си не можа да се възползва напълно от тях и сценарият очевидно разтегляше идея като за половин час в три пъти повече време. Въпреки това той постигна известен успех и от няколко години насам сценаристите му се мъчат много усилено да направят втора част с различни източници на финансиране, предимно от феновете. Е, тя явно ще е факт в началото на 2019 година и вече имаме трейлър 2 в 1 за предстоящия филм „Желязно небе: Идващата раса“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сюжетът се развива 20 години след ядрената война, започнала заради инвазията на лунните нацисти. Земята вече не е гостоприемно място. Последните оцелели са се събрали на бившата нацистка лунна база, която живее със свое собствено правителство и религии – най-вече джобистите, боготворящи Стийв Джобс. Но повредите по станцията са големи и песента й скоро ще бъде изпята (заедно с тази на обитателите й).

Оби Уошингтън, дъщерята на Ренате Рихтер (от първия филм) и Джеймс Вашингтон, открива, че може да има шанс за спасение в центъра на Земята, който се оказва кух. Но обитателите на скрития досега град дори не са хора. Там Оби ще намери праисторически свят на динозаври и рептили, воден от самия Адолф Хитлер в истинската му рептилска форма. Колко ли от земните лидери през годините също са били рептили?!

Премиерата е на 16 януари 2019, освен ако пак не закъснее.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата