arrow-misfits-movie-43

Клипчета от Misfits, Arrow, Movie 43

Малко „Зад кадър“ на „Стрелата“ и трейлъри за новия сезон на „Издънките“ и за дебелашката комедия „Филм 43“.

Трейлърите, които сме ви подбрали днес, са особено неподходящи за комбиниране в една публикация, но няма как. Започваме с клипче „зад кадър“ на неочаквания хит на CW Arrow. Виждаме как се снимат екшън сцените в „Стрелата“ и как самохвалковците, които са ги реализирали, сипят суперлативи по свой адрес.

http://www.youtube.com/watch?v=6tc8PU9Nkvg

Горното беше шега – хвалбите са си заслужени.

Доколко ще е заслужено да обърнем внимание на новия сезон на Misfits е друг въпрос. Голяма част от „Издънките“ в първите сезони вече отсъства, затова тази година ще гледаме нови герои с нови суперсили. Ще си върне ли сериалът предишния чар или той е невъзвратимо загубен?

http://www.youtube.com/watch?&v=DPj-fnrjNco

Последният трейлър не се препоръчва за лица под 16 години. Макар че именно на тях ще им е най-интересен. На хоризонта ни чака нова комедия с цяло съзвездие актьори – Жерард Бътлър, Холи Бери, Хю Джакман, Клои Мориц, Ема Стоун, Ума Търман, Кристин Бел, Наоми Уотс, Ричард Гиър, Ана Фарис и Кейт Уинслет са само част от имената, които ще се появят. Хуморът, както ще видите от клипчето, е доста просташки и не е за всеки, а в сюжета се намесват леприкорн и секси музикален плейър.

http://www.youtube.com/watch?v=8jDp2D2zWMI

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата