2 коментара
once-upon-a-time-once-upon-a-time-27443608-1280-800

Красавицата и Червената шапчица стават редовни героини в „Имало едно време“

Освен това, новият сезон ще предложи на зрителите 2 нови принцеси, Малката русалка и Жасмин – приятелката на Аладин.

Изображение с име: Rumpel
Робърт Карлайл определено вдига класата на сериала с чудесната си игра

В момента кипи трескава подготовка на сериалите, които ще се завърнат на екран тази есен. Един от тях е „Имало едно време“. Once Upon a Time беше доста приятна изненада за мнозина, поради което и успя да си заработи втори сезон.

В новите серии ще има някои промени. Емили де Равин („Изгубени“, „Розуел“), която се появи само в няколко епизода, се присъединява към главния актьорски състав. Това означава, че ще виждаме Румпелщилцкиновата любима Бел всеки или почти всеки епизод през новата година. Същото щастие застигна и Меган Орай, която играе Червената шапчица.

В момента тече кастинг за актриси, които да изиграят две нови принцеси. Едната е Анастейша – разглезено богато момиче, свикнало на удобствата в приказния свят. Другата е Магнолия – яка азиатска мацка, научена да се бие и да язди и притежаваща малко магия.

Джейн Еспенсън, една от сценаристките, много иска да види реализирирани и няколко свои идеи. „Има толкова много принцеси, които още не сме засегнали – Аврора, Рапунцел, Жасмин… Определено искам да направим нещо и с малката русалка Ариел.“ Еспенсън е права в едно – приказният свят далеч не е беден откъм герои, които могат да влязат в сюжета. А щом се обсъжда и принцесата на Аладин от 1001 нощи, то изглежда, че сценаристите ще се обърнат и към по-малко известните приказки на други народи.

Джинифър Гудуин (Снежанка) пък смята, че втори сезон ще бъде много по-различен от първи. „Нашите герои вече си спомнят всичко от приказния свят, така че сериалът ще има съвсем друг облик.“ Сигурни сме, че това ще е така, особено ако лилавият пушек, който обгърна всичко в края на първи сезон, пренесе героите в някой нов свят. Е, едва ли ще се стигне чак дотам, но като фенове на фантастиката не можем да не си помечтаем.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата