hereditary-poster

Може ли наследството да бъде ужасяващо?

Трейлър за филма Hereditary.

Трейлърът за този хорър излезе преди месец, но чак сега намираме време да ви го представим. Въпреки закъснението в новината, клипчето си заслужава, а най-вероятно същото ще може да се каже и за филма. Той вече е прожектиран на фестивала Sundance, където е получил много позитивни ревюта, включително и нарицателни като „най-добрия хорър филм на годината“, дори „революция“ и „модерна емблема“ за жанра. Става дума за жена, чиято загадъчна и зловеща майка току-що е починала и която открива неприятни неща за наследеното от нея, което пък се отразява и на собствена й дъщеря.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Така се правят трейлъри! Зловещите кадри, за които не можем да намерим обяснение без да сме гледали филма, са най-хвалени от зрителите – което вероятно означава, че са много и са добре направени. Продуцентите на филма са студио А24, които вече имат доста постижения зад гърба си – The VVitch, It Comes at Night, The Killing of a Sacred Deer и др., а извън хоръра постигат успехи със заглавия като Lady Bird, The Disaster Artist и Moonlight.

Премиерата на „Наследствено“ в САЩ е на 8 юни, но има шансове да стигне и до българските кина – поне на някой фестивал, а защо не и от някой официален киноразпространител, който разпознае потенциала му…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата