lb

Нов сериал за вампири по The CW

Още един филм ще получи своя телевизионен рестарт.

Тъй като „Дневниците на вампира“ ще приключат с финален осми сезон, телевизията за тийнейджъри The CW прави всичко по силите си, за да запази вампирските си фенове. Затова „Древните“ ще останат в графика на телевизията, като даже е възможно някои от героите в Мистик Фолс да се преместят в Ню Орлиънс. Това обаче явно не е достатъчно за президента на CW, защото той е посочил най-високата цена при наддаване за нов проект – ребуут на култовия филм „Изгубените момчета“ от осемдесетте. Продуцент ще бъде създателят на „Вероника Марс“ и „Аз, Зомбито“, Роб Томас.

rs-lost-boys-ed8210cc-179c-4dc4-b368-e1d1bcaecc7d
Кадър от оригиналния филм.

Главната идея на телевизията е да се запази вече порасналата публика, като им се представи съдържание, което повече ще се хареса 20+ годишните. Това означава, че драмата ще бъде намалена, за да отстъпи място на повече ужаси и кървища. Първоначално са планирани седем сезона, като всеки един ще бъде в различно десетилетие (започва от шестдесетте и продължава нататък). Всеки сезон ще си има нови злодеи, нови теми, като единствените герои, които ще си останат, са именно Изгубените момчета.

В оригиналния филм (трейлър към него по-долу) участват Кийфър Съдърланд, Джейсън Патрик, Кори Хайм и други. Все още не е ясно дали някой тях е готов да участва в сериала (или дори да си изиграе отново ролята).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата