Salem

Още телевизионни вещици

Догодина ще започне сериалът „Салем“

Ако новият сезон на American Horror Story не ви стига, ако The Secret Circle и The White Queen са ви се сторили твърде кратки и ако просто искате още вещици по телевизията, то не се бойте, ще ги получите!

Този път предложението е на неизвестната кабеларка WGN America. Сериалът се казва „Салем“ и действието му ще се развива в Масачузетс през ХХІІ век, когато манията по лова на вещици е била в разгара си. В главните роли са Джанет Монтгомъри, Шейн Уест („Никита“), Сет Гейбъл („Експериментът“) и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Създателят е Бранън Брага, работил още по „Стар Трек“ и „24“. Първоначално е трябвало да тръгне по FX, които правят „Зловеща семейна история“, но сделката там е пропаднала именно заради последния – решили са, че един сериал за вещици им стига, след което са го преотстъпили на по-нисшата кабеларка. Може би това е за добро, тъй като WGN America направо е поръчала 13 серии и планира Salem да й бъде първият и знаков сериал, с който да се включи в лигата на правещите собствена продукция канали. Доколко похвалните им усилия ще бъдат увенчани с успех, предстои да видим по някое време през пролетта.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата