Останалите трейлъри на сериали от Comic-Con

Вижте какво ни очаква в The Expanse, Vikings, Once Upon a Time, Preacher, The Magicians, Lucifer, Gotham, The Vampire Diaries, The Originals. ДОПЪЛНЕНА със Salem и Ash vs. Evil Dead.

През последните няколко дни ви представихме част от изобилието от трейлъри, на което посетителите на конвенцията Comic-Con в Сан Диего тази година се радваха. Показахме ви кадри от комиксовите сериали на DC, марвеловите сериали на Нетфликс, зомби-сериалите на AMC, „Тийн вълк“, „Човекът във високия замък“ и някои от предстоящите сериали в жанра. В тази статия ще съберем всичко останало. Ако сте фенове като нас, вероятно вече сте ги намерили и сами, но все пак се чувстваме длъжни да доведем работата докрай.

Започваме с „Аш срещу Злите мъртви“, чийто трейлър първоначално бяхме пропуснали. Аш не можа да спре настъплението на демоните и апокалипсиса в края на първи сезон и затова се отдаде на максимален купон. Именно там го намира началото на следващия сезон, но спокойствието му няма да продължи дълго. Тази година към екипа на „добрите“ ще се присъедини и Руби (Люси Лоулес), която беше злодеят на първи сезон. Ash vs. Evil Dead ни уверява, че ще продължи да бъде отвратителен и страхотен едновременно.

Още един пропуск от наша страна – трейлърът на „Салем“. В трети сезон от вещерската драма дяволът буквално ще възцари ада на земята… Бедните жители на Салем ще бъдат подложени на нови мъчения и изпитания. Хубавото е, че Мери Сибли и нейната прислужница няма да останат мъртви задълго.

 

Продължаваме със Syfy и техният сериал „Експанзията“. Той започна със смъртта на младо момиче, която се оказа само върхът на айсберга, в който бушуват политически интриги, наченки на междупланетна война и… мистериозна смъртоносна субстанция, която вероятно е извънземна форма на живот. Догодина екипажът на „Росинанте“ ще продължи да разследва случая (макар и отчасти с идеята да спаси собствената си репутация) и вероятно има още много тайни, които да открият.

 

„Викинги“ никога не е разочаровал с комик-конови трейлъри и тази година не е изключение. За първи път сериалът ще се излъчва и през есента, като втората половина на четвърти сезон ни очаква. В нея двете жени на Рагнар изглежда най-накрая ще се сбият, неговото пропадане ще продължи, а синовете му вероятно ще потърсят отмъщение за лошото му отношение към тях и начин да се докажат като негови достойни наследници.

 

Преди време ви писахме за нов сериал по „Екзорсистът“. Проектът най-накрая е реализиран и ще го гледаме тази есен. На конвенцията в Сан Диего бяха показани за първи път кадри от него – не са кой знае колко обнадеждаващи, но все пак има шанс да си заслужи времето ни (щом го описват като „събитието на сезона“). Дано допълненията към сюжета на Питър Блати и филма по оригиналния роман да са обогатяващи, а не разводняващи познатия сюжет.

 

„Имало едно време“ не иска и не иска да завършва. Шести сезон ще продължи приключенията на любимите ни приказни герои, а първата му половина ще бъде посветена на Аладин и Джафар. Но докато близкоизточните персонажи се спречкват, Реджина и жителите на Сторибрук отново ще се изправят срещу познато зло, което явно не може да бъде унищожено.

„Проповедникът“ все още излъчва епизоди от първия си сезон, но вече привлече доста внимание. Ето какво ни очаква там в най-скоро време:

 

„Магьосниците“ набляга не толкова на сцени от втория си сезон (все пак е доста рано за такива), колкото на интересните моменти от това как се прави сериалът и работата зад кадър. Знаехте ли, че половината „стаи“, които виждате в сериала, са всъщност една и съща сцена с леко различен декор? Очакват ни обаче доста по-големи снимачни площадки, включително огромна и вълшебна тронна зала…

 

„Луцифер“ се оказа достатъчно свеж сериал, за да бъде харесан и подновен за втори сезон. Дяволът на Земята може да бъде интересен и различен от това, което очакваме – както откъм характер, така и откъм предистория. Клипчето на Комик-кон започва с повтаряне на сцени от първи сезон, но накрая показва и нещо ново, което тепърва ще видим. А ако още не знаете – майка на Луцифър ще бъде изиграна от Триша Хелфър („Бойна звезда Галактика“).

 

Трейлърът на трети сезон от „Готъм“ е още по-нахален – в него първите 4 минути са отделени на старите серии, а новите кадри са едва в последната минута. Въпреки това, феновете са очаровани и вярват, че прогресът в качеството на сериала ще продължи и в следващите епизоди.

 

Подобен подход възприема и „Дневниците на вампира“ – тъй като сериалът още няма какво толкова да покаже, но пък знае, че следващата година ще му е последна, маркетингът ни предлага да чуем как се чувства всеки от актьорите относно работата и колегите си, като междувременно ни припомня и емоционални моменти от годините. За съжаление, нашето момиче липсва от интервютата, но това е разбираемо, тъй като тя напусна сериала в края на шести сезон. От тази гледна точка, ако някой е тъжен, че осми сезон ще е последен, добре е да се зарадва, че изобщо се стига до такъв – рядко сериали оцеляват и една серия след като главната актриса ги напусне.

 

Разклонението „Първородните“ обаче продължава с пълна пара. Имаме трейлъра за него преведен на български:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |