ghostbusters

Отново ще ловим духове

Синът на Иван Райтман съживява поредицата „Ловци на духове“.

Няма съмнение, че „Ловци на духове“ е апетитна поредица, оставила дълбока следа в жанра на фантастичните комедии и киното по принцип. Затова и наскоро направиха опит да я съживят с прилично, но обречено от опита си да бъде модерно филмче. Това обаче не отказва продуцентите – Ghostbusters не е мъртва и ще има трети филм, който напълно ще игнорира предишния трети. Даже е пуснат и тийзър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Инициатор и режисьор на „Ловци на духове 3“ е Джейсън Райтман, син на Иван Райтман, създателя на първия и втория филм. Очаква се проектът да бъде по-директно продължение на старите филми, макар и с нови герои – четирима тийнейджъри (две момчета, две момичета, за да няма сърдити) ще поемат бизнеса с ловене на духове. Дали ще използват микробуса на предшествениците си, видим в трейлъра, предстои тепърва да разберем.

Можем да сме почти сигурни, че Дан Акройд ще се завърне с роля във филма, но Харолд Реймис няма как да го видим, тъй като почина още през 2014 г. За останалите от оригиналните актьори нямаме информация. Филмът се подготвя от много години насам, но чак през 2020 г. ще бъде напълно готов за премиера.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата