1899

Първи кадри от 1899

Сериалът от създателите на Dark разкрива повече за себе си.

Неведнъж сме се обяснявали в любов на Dark – немският сериал за пътуване във времето, който представляваше своеобразен пъзел и трябваше да се следи много внимателно, за да се разберат връзките между героите в него. Той обаче завърши (доста успешно) и сега създателите му са готов с нов проект, за който също сме ви споменавали преди.

Историята в „1899“ се развива през същата година и следва кораба Керберос, превозващ емигранти от Лондон към Ню Йорк, които искат да започнат своя нов живот в страната на неограничените възможности. За тяхно съжаление, пътуването им се обърква когато попадат на лодка с други емигранти, плаващи безцелно в морето и смятани за изчезнали в продължение на месеци.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Баран Бо Одар и Янтйе Фрийзе, създатели и главни сценаристи, обещават, че в 1899 няма да има пътуване във времето, защото не им се ще да повтарят формулата на Dark. Въпреки това, и тук ще има мистерии, които зрителите да разгадават в течение на епизодите.

Честно казано, нямаме търпение! Все още обаче не е обявена премиерна дата, така че тепърва ще гледаме още трейлъри, преди да стигнем до самия сериал. Явно успехът на Dark наистина е бил колосален, щом Netflix започва маркетинговата кампания на следващия проект на Одар и Фрийзе толкова рано.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата