1 коментар
The-Nevers

Първи трейлър за The Nevers

Викториански супергероини.

От години слушаме за сериала The Nevers, създаден от Джос Уидън. Продукцията му обаче отне доста време, а и самият Уидън излезе от проекта, след като се умори и започна да се превръща в персона нон-грата за Холивуд покрай разнообразни обвинения от актьори за непристойно поведение на снимачната площадка. Сега HBO вече са готови с реализирането на концепцията му докрай и дори пускат първи трейлър. Трябва да признаем, че изглежда интересно:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Група жени във викторианската епоха се сдобиват със специални способности. Обществото ги нарича докоснатите и започва да се чуди как да се оправя с тях – дали да ги мрази, да не се закача с тях или пък да ги експлоатира. Тяхната съдба обаче е директно свързана с тази на света, тъй като злото, срещу което се изправят, касае всички.

Интересно е колко от материала на Джос Уидън е презаснет. Трейлърът не споменава нищо за неговото участие в проекта (а то е основополагащо), като е интересно и че думата the nevers никога не се използва, вместо това се говори за the touched.

Премиерата е на 11 април, датата вероятно важи и за нашия HBO Max.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата