red dwarf x small 0

Red Dwarf най-накрая се завръща с 11-ти сезон

Нови шест епизода със забавни космически ситуации.

Трудно е да го повярваме, но „Червено джудже“ най-накрая ще се завърне с нови епизоди. Този странен сериал винаги е бил излъчван извън всякакви планове и графици, но последните няколко сезона си създадоха навик да закъсняват с по няколко години. Когато телевизия Dave възроди сериала и старата му формула през 2012 г. идеята беше да се направят два сезона, като вторият да се излъчи още през 2013 г. Оттогава досега нещата се забавиха по различни причини (повечето от които необявени), но в крайна сметка ХІ. сезон вече е реалност и ще се излъчи съвсем скоро! Почитателите на Листър, Римър, Крайтън и Котката ще се насладят на новите им приключения от 22 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът не е много обещаващ, но маркетингът на този сериал никога не е бил на високо ниво. Въпреки това всички негови почитатели знаят, че потенциалът му за великолепни епизоди е огромен. Ето и описанията на предстоящите 6 серии:

  • Twentica (22 септември) – Екипажът на Red Dwarf се озовава в Америка от алтернативна вселена, където модерните технологии са забранени, с което Римър и Крайтън стават нелегални. Дуорфърите проникват в съпротивата и се опитват да доведат до падането на режима.
  • Samsara (29 септември) – Докато изследват катастрофирал кораб на дъното на луна с океани, Листър и Котката се оказват заедно в капан, в който кошмарите на Листър се реализират. Междувременно Римър и Крайтън откриват, че корабът е контролиран от мрачна сила.
  • Give and Take (6 октомври) – След среща с полудял дроид, бъбреците на Листър са откраднати. Животът му може да бъде спасен само ако Котката, най-егоистичното същество във вселената, му дари един от своите.
  • Officer Rimmer (13 октомври) – С помощта на скандално добър късмет, Римър спасява живота на биопринтиран капитан, който го повишава в ранг, реализирайки отколешната му мечта да стане офицер. Римър веднага си отваря офицерски клуб и използва биопринтера, за да го напълни с изобилие от свои клонинги.
  • Krysis (20 октомври) – Крайтън преживява криза на средната възраст и сменя облицовката на тялото си от механично сиво на ферари-червено. Екипажът се опитва да му покаже колко много е постигнал през живота си като го води на посещение при механоид от старата му флотилия.
  • Can of Worms (27 октомври) – Котката си взима кратка почивка от себеобожанието като се залюбва с женска Котка с голяма тайна.

Макар и да знаем, че качеството едва ли ще е каквото беше едно време, а следващ сезон, ако изобщо има, ще дойде след още няколко години, страхотно е да видим нови серии от Red Dwarf. Някак освежаващо е да знаем, че сериалът, започнал през далечната 1988 г., все още пуска по нещо, от време на време, с един от оригиналните сценаристи и оригиналния актьорски състав.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата