1 коментар
warcraft rhw

Сам Райми няма да режисира филма по „Уоркрафт“

А това всъщност значи ли, че такъв филм наистина ще има?

Изображение с име: sam raimi 91317След представянето си на Comic Con Сам Райми е казал пред CraveOnline, че няма да режисира филма по играта „Уоркрафт“.

Може би това, което изненадва повечето от вас е, че изобщо се прави такъв филм. Да, проектът стои на дневен ред пред Legendary Pictures и Blizzard Entertainment от доста време насам, като преди време за режисьор беше нает Сам Райми.

Сега се оказва обаче, че режисьорът на предишния „Спайдърмен“ е отказал да адаптира култовата игрова поредица, за да започне работа по Oz The Great and Powerful, чийто трейлър беше представен на конвенцията. „След като приех да работя по „Оз“, вече не ме искаха за режисьор на „Уоркрафт“. Трябваше да си намерят друг режисьор, защото беше крайно време да започнат работа по филма“, казва самият Райми.

Озадачаващото е, че новина за тази раздяла изобщо не е излизала, както впрочем и каквато и да е вест за нов режисьор или изобщо някакъв прогрес на филма. Феновете отдавна чакат Blizzard да адаптират успешните си игри за киното – пожелахме си го и ние, макар и попаднали в плен на Кериган от „Старкрафт“. Явно обаче нещата изобщо не вървят напред и идеята да гледаме Трал на кино все още е далечен мираж.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата