the 100 4

Сериал-предистория на „Стоте“ ще започне скоро

Пилотният епизод на разклонението ще бъде излъчен заедно със седми, последен сезон на The 100.

Изображение с име: the_100Феновете на „Стоте“ не са в екстаз от факта, че седми сезон на сериала ще бъде последен. Но пък и не може да се отрече, че отдавна му е време да приключи, тъй като не е каквото беше. Добрата новина е, че все още не сме видели всичко от вселената му, базирана на едноименната книга.

CW вече е ползвала практиката да представя идеите си за разклонения успоредно със самите сериали-родители. Тя ще бъде приложена и тук – един от последните епизоди на The 100 ще бъде всъщност първи за подготвяното разклонение.

Новият сериал все още няма име, но отново е създаден от Джейсън Ротенбърг. Сюжетът му се развива 97 години преди събитията от „Стоте“ – посветен е на ядрения апокалипсис, който затрива по-голямата част от хората на Земята, и на група оцелели, които се учат да се справят в опасния нов свят, както и да изградят ново, по-добро общество от руините на стария.

Не е на 100% сигурно, че изобщо ще има разклонение, решението ще бъде взето на базата на реакциите на епизода. Но е доста вероятно да се случи.

Новите епизоди на „Стоте“ ще излязат догодина, а ако разклонението наистина бъде поръчано за цял сезон – вероятно половин до една година след това.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата