Супер осмица

Super 8 на Спилбърг – влаковата катастрофа в 4 нови клипа

Парамаунт Пикчърс пусна 4 клипа по Fox като част от промоционалната кампания на новия филм на Спилбърк – „Супер 8“

Годината е 79-та. В слънчево Охайо шест деца решават да си направят собствен филм с камери Super 8. Една вечер проектът им ги отвежда до запустяла железопътна линия. Точно когато малкият режисьор извиква „Екшън!“, се случва нещо изключително – зрелищна влакова катастрофа!

От останките, обаче, напира да излезе нещо, което не може да е от Земята.

Необичайният тандем Стивън Спилбърг и Джей Джей Ейбрамс ни представя един от летните кинохитове – фантастична история в класическия 2D формат (което вече е рядкост за подобен род филми).

Вече писахме за „Супер 8“ в статия, в която ви показахме и трейлъра. След това показахме и двете отпуснати снимки от филма, макар и да не бяха особено информативни. Дойде моментът мълчанието и мистерията около филма да бъдат нарушени и вече има нови промоционални материали за лентата, която критици и фенове на жанра чакат с нетърпение. С цел засилване на интереса, Paramaunt Pictures вчера предоставиха 4-те клипа, излъчени по FOX, заедно.

По-долу можете да проследите основната завръзка във филма. Клипчетата са хронологично подредени.

Super 8 – Clip 1

Super 8 – Clip 2

Super 8 – Clip 3

Super 8 – Clip 4

В ролите ще водим Ел Фанинг, Кайл Чандлър, Дьоуел Кортни, Зак Милс и Ноал Емерих. Премиерата на Super 8 по българските кина е на 17.06.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата